Diensten

Personal training/duo training

Hecht jij waarde aan eerlijkheid,  maatwerk en sfeer? Zoek jij een stok achter de deur en ben je er klaar voor?

Neem contact op Lees meer
Bedrijfs/groepstraining

Wil je een doelgerichte, kwalitatief hoogwaardige training in groepsverband?

Neem contact op Lees meer

Personal training van Verhoeven sports.

Een op maat gemaakt trainingsprogramma en een eerlijke personal trainer met kennis van zaken. In de Sportstudio staan kwaliteit, gastvrijheid, sfeer en beleving centraal. We staan graag voor je klaar en willen flexibel en transparant zijn.  Wil jij starten met het werken aan een gezonde leefstijl, op een toegankelijke en fijne manier? Neem eenvoudig contact op door het contactformulier in te vullen. 

Bedrijfs- of groepstraining bij verhoeven sports.

Groepstraining: 
De uitdagende trainingen in de sportstudio bestaan uit maximaal 8 personen zodat wij iedereen goed kunnen begeleiden en de kwaliteit en uitvoering waarborgen. Wil jij, ongeacht ieders niveau, met een groep vrienden of familie op een vast moment trainen? Dan is de groepstraining wat voor jou! Eventueel is het ook mogelijk om op locatie te trainen. 

Bedrijven:
Niets zo belangrijk als fitte en vitale medewerkers. Essentieel voor hoge productiviteit en om kosten van ziekteverzuim te voorkomen of beperken. Zet medewerkers weer in hun kracht, terwijl ze zich ook privé een stuk fitter en vitaler zullen voelen. Trek nieuwe specialisten aan met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, nu beweging op de werkvloer steeds belangrijker wordt voor de nieuwe generatie talenten.  Uiteraard word rekening gehouden met de niveau verschillen. Plezier en teambuilding staan voorop!